IDHA Sweden AB

060-789 25 70 Svenska English


Version 2.7.0 är nu aktuell version och den innehåller en hel del nyheter.

Först och främst har vi uppdaterat Översiktssidan men lite nytt utseende. Det finns även en helt ny plug-in som vi tror kommer vara till stor hjälp för många företag. Den nya ”pluggen” heter ”Överträdelsetrend” och visar överträdelser över tid. Här kan man se om det blir bättre eller sämre med antalet överträdelser och även vem eller vilka som har flest överträdelser.

Under profilinställningar (högst upp till höger) kan man aktivera den nya pluggen, och nu är det äntligen lätt att bara dra in tillgängliga pluggar i den ordning man vill i aktiva plug-ins. Har man en stor skärm kan även pluggarna läggas sida vid sida för att få en ännu bättre överblick.

Rapporterna har fått ett nytt utseende där vi skalat bort delar som i princip bara tog plats. Det gör att även om en förare har flera överträdelser får allt ändå plats på en sida. Lagtexterna är också nedkortade till en konkret sammanfattning av vad som hänt.

En helt ny funktion som heter ”Prenumerationer” finns nu tillgänglig och där kan man ställa in automatiska utskick av överträdelserapporter till både den enskilda föraren och områdesansvariga. Det kommer snart upp en liten guide hur detta fungerar mer exakt i filarkivet.

Detta var några av de stora nyheterna men som vanligt är det mycket annat som är gjort också. Läs gärna release notes för aktuell version för en mer ingående lista på nyheter och förändringar.

 

Med vänliga hälsningar

IDHA-teamet